Miután az elhúzódó választási eredményekből április 8.-án biztossá vált, hogy a Fidesz újra kétharmados többséggel kormányozhatja az országot újabb 4...

Miután az elhúzódó választási eredményekből április 8.-án biztossá vált, hogy a Fidesz újra kétharmados többséggel kormányozhatja az országot újabb 4 éven keresztül (amire az egész világon nem volt eddig példa, hogy egy párt zsinórban három választási ciklust megnyerjen 2/3-os többséggel), Orbán Viktor miniszterelnök így nyilatkozott:



"Barátaim, látjátok. Ezt is megnyertük, nem is akárhogy! Az ellenzéki pártok az egész kampány alatt azt hangoztatták, hogy KELL A VÁLTOZÁS! Megígérhetem nektek itt és most, hogy lesz változás.
Az ellenzéknek ismételten nem sikerült labdába rúgnia! Azt személyesen garantálhatom, nagy változások jönnek, jobb ha mindenki felköti…Magyarország egy jó úton halad, a fejlődés útján, de ahhoz, hogy továbbra is ezen az úton haladhassunk, össze kell húzzuk a nadrágszíjat és megszorításokra lesz szükség!



Az eredmények minket fognak igazolni és ezeknek köszönhetően 4 év múlva, újra nyerni fogunk." - hangzott el a rögtönzött tájékoztatón.



Ezen írás mindenféle igazságtól távol esik és egyben egy fikció.A cikkben szereplő név és pozíció csak a véletlen egybeesése lehet és nem tükrözi a valóságot.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!