Fiatalossága és vagánysága miatt vált a rosszindulatú beszólások céltáblájává Ernyey Béla. Sokan azt gondolják, hogy Ernyey Béla nem a korának...

Fiatalossága és vagánysága miatt vált a rosszindulatú beszólások céltáblájává Ernyey Béla.

Sokan azt gondolják, hogy Ernyey Béla nem a korának megfelelően öltözködik, de a 75 éves színész nem törődik a negatív megjegyzésekkel. Sok kortársa irigyelhetné őt fiatalossága miatt, de az embereknek nem tetszik, hogy ennyi idősen ilyen vagányan öltözködik. A színész hivatalos Facebook-oldalán reagált a kritikákra:

"Miután a múlt het,i milánói utam során én is feltettem né­hány fotót, amelyeken egy sárga mokaszin és egy polgárpukkasztóan rövid, szintén sárga nadrág van rajtam, a kommentekben az elismerő hölgyszavak mellé kaptam hideget és meleget is - főleg műértő férfitársaimtól" - írta némi malíciával hivatalos Facebook-oldalán a színész.

"Ezek a szocializmusban divatszocializálódott divatguruk azt vetik a szememre, hogy ennyi évesen már igazán benőhetne a fejem lá­gya, és viselhetnék néha olyan ruhadarabokat is, amelyek nem térnek el ennyire a néhai Vörös Október Ruhagyár stíluselőírásaitól."

Forrás: www.blikk.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!