Öt éve hunyt el az ország egyik legkedveltebb énekese, de ma is liliomok, krizantémok és sárga rózsák pompáznak Bódi László Cipő (†47)...

Öt éve hunyt el az ország egyik legkedveltebb énekese, de ma is liliomok, krizantémok és sárga rózsák pompáznak Bódi László Cipő (†47) síremlékén, amelynek kőlapján teamécsesekből raktak ki egy szívet a rengeteg mécses szomszédságában, és egy tisztelő szalagot is tűzött a virágcsokrára.

Virágok és mécsesek borítják a kistarcsai sírját /Fotó: RAS ARCHIV

- Essen eső, ma nem számít. Könnyet a szél majd felszárít - olvasható az aranybetűs idézet a Róka jár az udvaron című Republic-dalból.

- Örülünk, hogy a rajongók idén sem feledkeztek meg bátyám halálának napjáról. Megható látni a sok gyertyát és virágot, de nekem még mindig nagyon nehéz temetőbe menni március tizenegyedikén - válaszolta megkeresésünkre Bódi Marica (48), az énekes testvére.

A 2013-ban elhunyt Bódi László elvesztése még ma is fáj a családtagoknak /Fotó: RAS

- Azt gondolná az ember, hogy négy év után már el lehet fogadni, hogy nincs köztünk. Hogy nincs többé. De ezt nem lehet! Ugyanúgy fáj. Talán már nem fáj olyan hevesen, de a lépések ugyanolyan nehezek. Talán azért is, mert édesanyámat nagyon megviselte. Aznap nagyon rosszul érezte magát, de kivittük a temetőbe. Ezt semmiképpen nem akarta volna kihagyni - mondta Marica.

A legendás énekes 2013. február 15-én szenvedte el végzetes infarktusát. Kómába került, és ritmuszavaros szíve már­cius 11-én végleg megállt. - a halála napján elővettem a jegyzetfüzetét, amit az özvegyétől kaptam, és magam előtt láttam a kezét, ­ujjain a kedvenc gyűrűivel - idézte fel Boros Csaba (54), a Republic alapító tagja, aki három éve vette át az énekes szerepét.

Cipő sírján mécsesekből raktak ki egy szívet rajongói, akik nem feledik/Fotó: Weber Zsolt

- Talán mostanra tudtam megbékélni a barátom elvesztésével, és ezt a többiek nevében is mondhatom. Kitisztultak a gondolataink, amit a stúdióban vettünk észre. Most készítjük a második lemezünket nélküle, de mégis vele, mert lélekben ma is ott van velünk - tette hozzá Boros, aki nem a sírhoz szokott kimenni, hanem a Cipő szigetcsépi háza előtti emlékhelyhez.

Íme a legjobb videói :

Nyomj egy lájkot,ha Te is szereted ezt a számot !

Nyomj egy lájkot,ha Te is szereted ezt a számot !


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!