VÉGRE ezt is megértük! Lassan 24 órával a választások után, ahol egyértelműen bebizonyosodott a választási csalás a Fidesz-KDNP részéről! Tóth Zoltán...

VÉGRE ezt is megértük! Lassan 24 órával a választások után, ahol egyértelműen bebizonyosodott a választási csalás a Fidesz-KDNP részéről! Tóth Zoltán választási szakértő a kezébe veszi a dolgokat és ha az ellenzéki pártok nem mozdulnak, akkor ő kikéri a szavazatok ellenőrzését! Tóth Zoltán elmondása szerint nem kicsit találja gyanúsnak a tegnapi hírzárlatot, ugyanis semmi olyan előirás nincs, hogy az utolsó szavazat leadásáig kell várni az eredmények közlésére! Sőt, a választási szakértő szerint ahogy mondta, itt adat visszatartás történt, ami jogsértő egy demokratikus kimenetelű választáson!

Tóth Zoltán elmondta még, hogy nagyon furcsa volt, hogy teljesen elérhetetlen volt az NVI honlapja, pedig már csak egy óra volt az átjelentkezési határidőig. Vasárnap már délután 13 óra körül arról számoltak be, hogy lassú az oldal, többször pedig azt a hibaüzenetet dobta fel, hogy "A rendszer belső, technikai hiba miatt nem tudta teljesíteni a kérését, majd hírtelen kb 2 órára leállt - szerinte ekkor történt meg a csalások nagyrésze illetve késő este az utolsó szavazó után abban a 70-80 percben, mert feltételezhetően manuális volt a rendszer.

Tóth Zoltán szerint még van remény ezért semmiképpen nem szabad ezt hagyni. Indítványozni kell a szavazatok teljes újraszámolását, nem beszélve arról, hogyha csalt a Fidesz-KDNP akkor ellenzék még revansot vehet. Tóth Zoltán elmondta, hogy a mai napon Gyurcsány Ferenc a DK elnöke kezdeményezte az újraszámlálást, az ellenzéki pártok közül eddig Szél Bernadett az LMP elnökségi tagja jelzett vissza, hogy egyetért Gyurcsány Ferenccel és a MSZP-PM-s Gőgös Zoltán is jelezte, hogy igen legyen újraszámlálás. Tóth Zoltán elmondta még, hogy a feladat így adott lett az ellenzéknek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!