Egy kiszivárgott belső levél szerint itthonról próbálják megdönteni a magyar kormányt gerillaakciókkal, a közélet tematizálásával. A levél az atv.hu...

Egy kiszivárgott belső levél szerint itthonról próbálják megdönteni a magyar kormányt gerillaakciókkal, a közélet tematizálásával.

A levél az atv.hu állítása szerint Fekete-Győr Andrástól, a Momentum vezető politikusától származik, aki az olimpiaellenes kampányával szerzett országos ismertséget.

A portál szerint a levél a Momentum hosszú távú stratégiáját tartalmazza, s az is szerepel benne, hogy tematizálni akarják a közéletet, például azzal, hogy diákok gerillaakcióit támogatják.

"Addig fogjuk ütni a rendszert, amíg össze nem roppan" - olvasható a levél végén a portál szerint, amely arról is ír, hogy az írás létezését nem tagadták ugyan az általuk megkérdezett momentumosok, de nem is akartak beszélni arról.

A következő időszakban a párt az oktatás témája köré épített stratégiával készül, amely három lábon áll majd: a társadalmi építkezés mellett a politikai akciók és az iskolai és egyetemi hangulatkeltések eszközét szándékoznak használni.

A társadalmi építkezés itt egy rendszeren kívüli, önképző hálózat létrehozását jelenti, amivel a "holnapra" készülnének. A második elem, vagyis a politikai akciók lényege az lenne, hogy követelésekkel és politikai akciókkal mennének neki a rendszernek, kipécézve a politikai kinevezetteket és "az oktatási rendszer rabszolgatartóit" - írja az atv.hu.

Az utolsó pontot szó szerint idézi a portál:

Forrás: www.blikk.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!